Referenties

 
Mijn interieur was aan vervanging toe en waar ga je dan beginnen. Er is keus genoeg of misschien wel te veel, wat kan wel en wat kan niet of misschien juist toch wel.
Samen met Karin ging ik aan de slag. Met haar enthousiasme is shoppen een feest. Ze heeft goede kijk op alles wat met styling van je interieur te maken heeft. Haar eigen creativiteit gebruikt ze hierbij. Goede tips heeft ze genoeg.
Karin weet haar enthousiasme goed over te brengen, laat je vooral zelf de keuze maken, wat natuurlijk heel belangrijk is omdat het toch jouw eigen huis is.

Marja

Karin heeft even met een frisse blik meegekeken in ons huis. Met een paar simpele veranderingen werd de inrichting veel logischer. Ze pakt ook gelijk aan, hup de kast tegen de andere wand. Daar wordt je enthousiast van. Leuke adviezen voor een andere kleur op de muren en ze ging op pad en vond een mooi wandkleed/afbeelding. ze respecteerde onze mening en drong niet op. Blij dat ze heeft meegedacht!

Anja en Mark

 

Wat ben ik blij met onze 'nieuwe oude tafel'! Karin heeft hem helemaal gerestyled. Van een donkere ouderwetse look naar deze mooie vintage look. Karin heeft een duidelijke en goede kijk op het restylen en luistert tegelijk ook goed naar jouw persoonlijke wensen. Ze had nog een supertip voor bijpassende stoeltjes die ik voor een leuke prijs op Marktplaats heb gevonden. Kortom, ik ben een heel tevreden klant en raad Karin 100% aan. Ook voor interieuradvies weet ik zeker dat je bij haar in goede handen bent.

Renske

Karin nam bij ons uitgebreid de tijd om onze wensen te bespreken. Wij hebben allebei een andere smaak en ik was benieuwd of we wel tot iets nieuws/ aanpassing zouden komen. Al snel had Karin ideen en vroeg of ze met de meubels mocht schuiven. Dit gaf direct al verbetering! Ze denkt actief mee bij het uitkiezen van nieuwe meubelen en let hierbij ook op dat het geen enorme bedragen zijn die je moet neerleggen voor iets nieuws. Karin is goed bereikbaar en prettig in de omgang en samenwerking. Wij hebben een prachtige salontafel door haar laten maken. Door kleine aanpassingen hebben we een heel ander interieur, waar wij beiden blij mee zijn!!

Simone en Nick

  

Superblij met Karins advies en uitvoering. Wij kwamen er samen niet uit. Altijd discussie over het interieur. Karin heeft heel goed naar ons beiden geluisterd en vooral ook geholpen op te ruimen. Eerst een stijladvies, daarna een mooie basis gelegd en afgemaakt door een persoonlijke muurschildering van Karin. Naast deskundigheid heeft Karin een praktische aanpak en is vooral op zoek naar wat bij jou past.

Maak dus eens kennis met haar! Wij zijn heel tevreden.

Charlotte en Cor

Binnenkort komt van deze woonkamer een referentie...... we zijn nog bezig met het tvmeubel en de juiste verlichting.........

De klant zoekt een goede plek voor haar tv en wou graag een nieuwer frisser interieur.  We hebben samen geshopt voor de raambekleding en een nieuw vloerkleed en eetkamerstoelen. Daarnaast maakte ik van een eiken tafel uit haar ouderlijk huis twee salontafels. En uit een andere een nieuwe eetkamertafel. Nu zijn we nog bezig met de juiste verlichting en de goed plek voor de tv inclusief meubel.