Persoonlijk interieuradvies

Wilt u meer sfeer in huis maar niet alles nieuw kopen?
Kost het u veel tijd om de juiste stoel te vinden bij uw eettafel?
Of wilt u wel een kleur op de wand maar kunt u niet kiezen van welke kleur u nu echt blij zult worden?
Vindt u het lastig om die gezellige sfeer die u in de woonmagazines ziet thuis te creëren?
Of wilt u wel iets veranderen maar weet u niet waar u het beste mee kunt beginnen?
 
Dit vind ik nou juist een leuke uitdaging en ik kijk daarin graag met u mee.
 
Bij een persoonlijk interieuradvies kom ik bij u langs om samen met u uw woonwensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Ik ben een voorstander van duurzaamheid en zal zo mogelijk uw eigen interieur proberen te hergebruiken. Ik werk nooit met moodboards of tekeningen. Ik ga graag ter plekke met de meubels schuiven om de beste opstelling te bepalen. Dit heeft direct effect en u ervaart wat het met de ruimte doet. Ik geef u advies over de eventueel aan te schaffen meubels, raambekleding, muurkleuren en asseccoires en DIY. Ook bespreken we do's en don'ts. Ik denk graag met u mee over het aanbrengen van meer sfeer en eenheid in uw woning. Nadat ik bij u thuis ben geweest mail ik u mijn adviezen, DIY, productsuggesties, en de woonwinkels waar deze te koop zijn.
 
Het verschil met een interieuradvies in een woonwinkel is dat ik bij u thuis kom onafhankelijk advies geef en ook zal proberen om zoveel mogelijk van uw eigen meubels en inrichting te behouden. Ook het beeldend werken vind de klant vaak een pré. Ik heb vaak tafels en vloerkleden bij me zodat ik direkt kan laten zien wat het effect is van een ander meubel en/of andere opstelling. U zult ook DIY adviezen krijgen. Daardoor zal u in verhouding minder geld uitgeven.
 
Het doel van een persoonlijk interieuradvies is dat u tijd gaat besparen, u sneller tot keuzes kunt komen en u weer verliefd wordt op uw interieur. Tevens raakt u geinspireerd en wordt het shoppen daardoor een stuk makkelijker.
 
Prijs: € 50 per uur, doorgaans zal een advies zo'n  2,5 uur in beslag nemen dus €125,00.
Mocht u meer tijd nodig hebben, dan betaalt u voor de tijd daarna € 50 per uur (of een deel ervan).
(U betaalt geen reiskosten binnen een straal van 15 km vanaf westervoort (6931EW). Buiten deze zone betaalt u 0,29 per km).
 
Voor meer info bel: 06-36098163 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.