Pakket 3 : Shoppen met Karin
 
* Smaak bepalen adhv woonquiz
* Kleuradvies
* Indelingsadvies adhv meegebrachte woonitems
* Shopadvies
* Diy adviezen
* Klankbordadvies (via Whatsapp)
                           * Dagdeel samen shoppen voor woonaccessoires en evt. meubels
 
 
Prijs: € 395,00 
 
(Alle bedragen zijn inclusief 21%btw en binnen een straal van 15 km vanaf westervoort (6931EW). Buiten deze zone betaalt u 0,29 per km)
 
Wil je interieuradvies en daarna samen shoppen? Dan kom ik bij je thuis om je direkt het effect te laten ervaren van wat de opstelling van de meubels met de ruimte doet. Bij het shoppen met Karin neem ik tijdens het advies bij je thuis naast tafels ook enkele vloerkleden en woonaccessoires mee zodat je meteen het effect ervan kan zien en ervaren. Na ons gesprek kom ik met een voorstel omtrent meubels en/of woonaccessoirres en gaan we een dagdeel samen pad om te woonshoppen. Ook kun je na ons gesprek gebruik maken van mijn expertise door vragen te stellen mbt jouw interieur via Whatsapp.
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit is een voorbeeld van shoppen met Karin waarbij de klant zowel kleuradvies kreeg als advies over de aan te schaffen producten. We gingen samen shoppen voor
het wandpaneel,de lamp, kussen en het vloerkleed. Als tip kreeg ze mee om een andere opstelling van de meubels te kiezen voor meer ruimtegevoel.
 
 
 
Voor meer info bel: 06-36098163 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.