Boost met eigen accessoires

'Ik koop iedere keer nieuwe accessoires maar ze passen niet bij elkaar"
"Mijn huis staat vol met spullen en ik wil niets wegdoen maar mis toch sfeer en eenheid"
"Ik heb hulp nodig bij het inrichten van mijn vensterbanken"
 
Een boost+ is een boostgesprek van 45 minuten met hieraan gekoppeld een uur waarin ik met jouw eigen accessoires een nieuwe indeling op jouw vensterbanken e.d. ga maken. Je hoeft hier dus geen nieuwe dingen voor te kopen maar krijgt een nieuwe look met je eigen spullen.
 
Tijdens een boostgesprek kom ik bij je thuis om samen te kijken naar jouw interieur. 
 
We starten met een korte vragenlijst waarin jouw woonsmaak duidelijk wordt.
Daarnaast bespreken we jouw woonwensen en/of woonuitdagingen. Je krijgt van mij, indien gewenst, kleuradvies.
 
Hierna ga ik alle aanwezige accessoires in jouw huis restylen zodat jouw vensterbanken etc. een totale make-over krijgen. Ook krijg je hierbij handvatten om in de toekomst dit zelf eenvoudig te kunnen.
 
Je betaalt geen reiskosten in een straal van 15 km vanaf Westervoort (6931EW), buiten deze straal betaal je € 0,29 per km.
 
Voor meer info. bel naar 06-36098163 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Hieronder een recensie van een enthousiaste klant:
 
Ik heb een huis vol met spullen met dierbare herinneringen, daarom mag er nooit iets weg maar wordt het wel een beetje vol en chaotisch. Karin groepeerde al mijn 'rommeltjes' zodanig dat er meer ruimte in de kamer kwam, en dat zónder dat er iets weg 'moest'. Heel knap hoe ze hoeken en groepjes maakte en daardoor rust creëerde en tóch al mijn dierbare dingen een plek gaf. Heerlijk hoe ze geen oordeel over mijn rommel velde maar er wel met een deskundige kijk, orde in gemaakt heeft!